Samenwerking NLfashionLabels

De samenwerking tussen WhiteZent en NLfashionLabels

Sinds kort zijn we ook samengegaan met Anna van NLfashionLabels in Egmond aan Zee.

Je kunt nu naast online shoppen ook een kijkje komen nemen in de winkel om de leukste outfits te combineren met de gaafste accessoires van WhiteZent.com

Houdt de website, Facebook en Instagram van NLfashionLabels goed in de gaten voor leuke acties, lady’s nights en andere aanbiedingen.

NLfashionLabels is gevestigd aan de Voorstraat 114, 1931AP in Egmond aan Zee

De openingstijden zijn:

Maandag : 12:00-18:00
Dinsdag : 10:00-18:00
Woensdag : 10:00-18:00
Donderdag : 10:00-18:00
Vrijdag : 10:00-18:00
Zaterdag : 10:00-17:00
Zondag : 12;00-17:00

We zien je graag binnenkort in de winkel!
Liefs Anna & Miranda

In het hoogseizoen is er ieder jaar op woensdagen een gezellige braderie bij ons voor de deur en natuurlijk zijn we dan geopend en wijken onze openingstijden af van de hierboven genoemde.

Bezoek de gezellige Braderie van Egmond aan Zee

De Zomer braderie van Egmond aan Zee start de eerste woensdag vanaf 17.00 tot 22.00 uur en begint in Juni en loopt t/m de laatste woensdag in Augustus.

De braderie wordt gehouden in de Voorstraat, Burg. Eymaplein, Smidstraat, Noorderstraat, Pompplein en de Zuiderstraat.

Liefhebbers van sieraden, haarfrutsels, schoenen, kleding, lederwaren, interieuritems, gadgets, souveniers en andere hebbedingetjes kunnen hier hun hart ophalen. Natuurlijk is er op de braderie ook ‘eten’ verkrijgbaar: van ambachtelijke kazen en worsten en oud-Hollands snoepgoed tot overheerlijk (zomer) fruit en warme stroopwafelsnippers. Ontstaat er een opstopping in de Voorstraat? Grote kans dat een van de standwerkers een product aan de man probeert te brengen. De braderie is vermakelijk! De horeca draait tijdens de braderie op volle toeren. Het hele dorp is gevuld met muziek, marktkramen en vooral veel gezelligheid.

WhiteZent samenwerking met MiM mode